Mikael Wiehe - Den sista turnén

Arrangör: Ticketmaster

Mikael Wiehe tar farväl av publiken med stor turné och nytt album.

Två saker har under ett halvt sekel definierat Mikael Wiehes artistiska värv. Dels den eviga resan, turnén utan slut. Dels drömmen om en bättre värld. Det förstnämnda har nu snart nått sin slutstation. Det senare är en strävan som aldrig kommer upphöra.

Med sitt nya album ”Den siste mohikanen” och den efterföljande turnén tar Mikael Wiehe farväl. Farväl av det intensiva turnerande som varit hans signum ända sedan han först mötte publiken som Hoola Bandoola Bands ledare på 70-talet. En kärleksrelation till publiken som fortsatt in i solokarriären med tusentals och åter tusentals konserter runt om i Norden.

Mer information om nästa tillfälle

9 maj
19.30-21.00
530
Västra Esplanaden 10 - 14
352 31 Växjö

VAD HÄNDER I VÄXJÖ?

Sidan uppdaterades den