Champions of Rock

Arrangör: United Stage i samarbete med PNM Music & Lundstrom Event

En arenaupplevelse utöver det vanliga, där Peter Johansson återskapar det bästa av Queen ackompanjerad av fullt band.

Våren 2023 äntrar Peter Johansson landets största arenor och bjuder på unika tolkningar av Queens odödliga musik. På scen möter vi Peters West End kollega Jenna Lee-James som gästsolist och nytt för i år är att showen växer med en stor kör från hyllade Joyvoice.

Champions of Rock är minst sagt en arenaupplevelse utöver det vanliga, där Peter Johansson återskapar det bästa av Queen ackompanjerad av fullt band. I år växer dessutom showen med Joyvoice på scen, Sveriges största körkurskoncept, som kommer att göra Champions of Rock till något som inte tidigare skådats.

Biljetter till Champions of rock. Länk till annan webbplats.

Nästa tillfälle

11 feb
19.30-21.30
Vida Arena

Mer information om nästa tillfälle

11 feb
19.30-21.30
420-1000 kronor
Storgatan 86
352 46 Växjö

VAD HÄNDER I VÄXJÖ?

Sidan uppdaterades den