Johanna Huritg Wagrell - Smart

Nu är det äntligen dags för Johanna Hurtig Wagrells helt egna sverigeturné.

Arrangör: A Love Supreme

Att en av landets charmigaste och allra skarpaste komiker inte gjort soloshow tidigare är såklart ett mysterium för många. Men med föreställningen SMART är det äntligen dags för Johanna Hurtig Wagrells helt egna sverigeturné. Gör dig själv en tjänst och säkra biljett till höstens roligaste föreställning.

Johanna Hurtig Wagrell är en veteran på stand up-scenen och drog på allvar igång humorkarriären redan 2014 med att vinna Amelia Comedy Queen och nominerades 2022 till Årets kvinnliga komiker på Standup-galan. Hon har bl a medverkat i Släng dig i brunnen (SVT), Svenska Nyheter (SVT), Parlamentet (TV4) och Stand Up - Utan Gränser (Comedy Central). Johanna medverkar också varje vecka i dom ofantligt populära poddarna Kafferepet samt Vad blir det för mord?.

Nästa tillfälle

30 okt
19.30-21.00
Kafé de luxe

Mer information om nästa tillfälle

30 okt
19.30-21.00
Inte kostnadsfritt
-
Sandgärdsgatan
352 31 Växjö

Sidan uppdaterades den