Brunch i Växjö

Brunch är den perfekta starten på dagen oavsett om du tänkt gå på en shoppingrunda, besöka en ny utställning eller promenera i Bokhultet. Här är några av de ställen du kan njuta av en redig brunch i Växjö.

PM & Vänner Länk till annan webbplats.

PM & Vänner serverar varje söndag en rejält tilltagen brunch bestående av det bästa från deras ordinarie frukost utökad med lite matigare rätter. Det kan vara allt från råraka med stenbitsrom till Caesarsallad och ett gediget dessertutbud.

Klang Market Länk till annan webbplats.

Alla uppskattar vi att avrunda helgen med en välsmakande långbrunch. Helst i sällskap med familj och vänner. Har ni vägarna förbi Växjö stationshus mitt under brinnande brunchtimme? Sväng då in på Klang Market för att avnjuta en god och mättande brunch. Klang Markets à la carte-brunch erbjuder något för alla smaksinnen.

An Viet Länk till annan webbplats.

An Viets brunch är det perfekta sättet att sen-starta sina lördagar och söndagar. De serverar vietnamesiska favoriter som lägger grunden för en perfekt helgdag. 

Keun Joo Länk till annan webbplats.

Keun Joo tycker det är självklart att Växjö ska ha ett asiatiskt brunchalternativ. Sätt dig och luta dig tillbaka och beställ in något gott att dricka så sköter Keun Joo resten. Brunchen börjar med serveringen av några små rätter. Efter det serveras en family style servering med olika smaker mitt på bordet och självklart rundas det av med en god efterrätt.

HÄR ÄR NÅGRA FLER TIPS FRÅN OSS!

Sidan uppdaterades den