UpplevVäxjö

Scensommar 2020 i startgroparna

Scensommar slog rekord 2019 i antal besökare - 45.000 personer njöt av olika föreställningar under bar himmel. Finalen med Molly Sandén i Linnéparken blev för många ett av sommarens bästa minnen. Nu kan vi snart leta upp picknickfilten igen - planeringen för Scensommar 2020 är redan i full gång!

-Scensommar 2020 kommer som tidigare bjuda på en salig skön blandning av allt från musik, dans och teater till ny-cirkus och standup. Det blir något för alla - och givetvis fri entré till allt, säger Therese Johansson, projektledare bakom Scensommar.
Specifika artister vill hon inte avslöja ännu, men några enstaka namn kommer att släppas och i Maj kommer hela programmet - både i tryckt format och digitalt här på Upplev.

-Scensommar har sedan början medvetet valt att synas på både större och mindre spelplatser i hela regionen, allt från hembygdsgårdar, lekplatser och badplatser till de större scenerna som till exempel Linnéparken. Det gör att fler upptäcker sådant som de kanske inte ens visste själva att de skulle gilla.

Så ladda redan nu korgen med filt, solkräm och termos. Scensommar är på gång!

Håll utkik här för mer information om artister och program.länk till annan webbplats

Foto: Anna Nordström

Mer information

HAR ÄR NÅGRA FLER TIPS FRÅN OSS!

Sidan uppdaterades den 14 februari 2020